2021-12-02 08:42:08• hírek • Bede Emőke

Nyakon szúrta munkatársát egy Szatmár megyei férfi

fotó: vasiledale.ro
fotó: vasiledale.ro

December 1-én, nem sokkal 19 óra után a szinérváraljai rendőröket arról értesítették a 112-es segélyhívón keresztül, hogy egy apahegyi marhafarmon két állatgondozó összevitatkozott, és súlyos tettlegességre is sor került.

A hatóság közleménye szerint a helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 61 éves, Szatmár megyei férfi egy spontán kirobbant vita hevében egy késsel nyakon szúrta a 46 éves, Botosani megyei munkatársát. A sérültet mentőautóval kórházba szállították, a támadás elkövetésével gyanúsított férfit pedig bevitték a szinérváraljai rendőrségre.


A bűncselekmény kapcsán emberölési kísérlet miatt indítottak nyomozást - közölte a szomszédos Máramaros megye rendőrsége.


A vasiledale.ro értesülései szerint az áldozat rengeteg vért vesztett, sőt egy adott pillanatban leállt a szívműködése is, viszont a kiérkező SMURD-rohammentő csapatának sikerült őt újraélesztenie. A helyszíni ellátást követően a mentő a szatmári kórházba szállította a férfit, ahol az érsebészet orvosai azonnal a műtőbe siettek vele.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: